HTML

My Name Is

Egy blog, mely a stílus, divat, személysiég fejlődésének gyakorlati oldalával foglalkozik. Célunk, hogy a világ legjobb férfi stílus blogjainak üzenetét eljuttassuk hazánkba, sőt, ötleteinkkel a My Name Is legyen a hely ahol mindent megtalálsz ha a self brandingről van szó!

Címkék

apple (2) autó (1) blog (8) divat (1) ház (2) könyv (1) stilus (1) swipelife (3) szórakozás (1) uncrate (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Egy kis amerika: Cadillac 2011 CTS-V Coupe

Pez 2010.01.06. 09:51

Egy autó amely nem foglalkozik az olajárakkal, mely igazi játékszer és amit a tengerentúlon régóta várták: A Cadillac 2011 CTS-V Coupe brutális 556 lóerős, 6.2 literes, 8 hengeres motorral érkezik. Opcionálisan választható manuális vagy automata váltó, mindkettő 6 fokozatos. Adott a brembo fékrendszer, a Saffron interior, szélesített hátsó tengely, opcionálisan pedig Recaro sportülésünk is lehetne. Mindezek emelik a luxus sportkupék méltó ellenfelévé.

Címkék: blog autó uncrate

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mynameis.blog.hu/api/trackback/id/tr291650943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása