HTML

My Name Is

Egy blog, mely a stílus, divat, személysiég fejlődésének gyakorlati oldalával foglalkozik. Célunk, hogy a világ legjobb férfi stílus blogjainak üzenetét eljuttassuk hazánkba, sőt, ötleteinkkel a My Name Is legyen a hely ahol mindent megtalálsz ha a self brandingről van szó!

Címkék

apple (2) autó (1) blog (8) divat (1) ház (2) könyv (1) stilus (1) swipelife (3) szórakozás (1) uncrate (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Vine Hotel and Spa – Madeira, Portugália

Pez 2010.02.01. 14:14



A wellness szállodák körében az egyedi interior design térnyerése figyelhető meg. Ennek ékes példája a portugáliában található The Vine Hotel a maga könnyed, modern-, kényelmet szolgáló eleganciájával. A Madeira szigetének fővárosában, Funchal központjában található hotel avantgárdé stílusa minden részletben megtalálható. Kontrasztos színösszeállítás szobák és szobák között, mégis harmóniát sugalló luxus fémjelzi Nini Andrade Silva tervező munkáját. A lakosztályok mindegyike saját wellness fürdővel van felszerelve, melyet üvegfalak választanak el a hálótól. A kilátást a teljes belmagasságot felölelő panoráma ablakok biztosítják. Amennyiben a szobából kimozdulunk, a hotel exteriorának ékessége, egy végtelenített medence vár a vársora mutató kilátással.













Címkék: blog ház swipelife

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mynameis.blog.hu/api/trackback/id/tr861656748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erik C 2010.02.02. 10:27:29

Ez nagyon igényes hotelkomplexum, csak kiváncsi vagyok hogy oldják meg hogy a Portugáloknál érezhető sokszor büdösséget hogy szüntetik meg...De azért nagyon stílusos...

ixdé · http://bthebest.blog.hu 2010.02.03. 23:45:39

megér egy misét a plafonra szerelt projektoros tévén a hold képe is. néha én is kiszedek powerpointot és lementem jpgbe hogy bármikor elővehessem. annyi talán hogy a milánói Town House Galleria hotel lakosztályaihoz továbbra is saját főállású bárzongorista jár, eléggé össze kell kapnia magát annak, aki ezt simán lakberendezéssel akarja verni.

www.townhousegalleria.it
süti beállítások módosítása