HTML

My Name Is

Egy blog, mely a stílus, divat, személysiég fejlődésének gyakorlati oldalával foglalkozik. Célunk, hogy a világ legjobb férfi stílus blogjainak üzenetét eljuttassuk hazánkba, sőt, ötleteinkkel a My Name Is legyen a hely ahol mindent megtalálsz ha a self brandingről van szó!

Címkék

apple (2) autó (1) blog (8) divat (1) ház (2) könyv (1) stilus (1) swipelife (3) szórakozás (1) uncrate (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

My Name Is...

Pez 2010.01.04. 18:33



Üdvözlünk a My Name Is blogon, mely a stílus, divat, személysiég fejlődésének gyakorlati oldalával foglalkozik. Célunk, hogy a világ legjobb férfi stílus blogjainak üzenetét eljuttassuk hazánkba, sőt, ötleteinkkel a My Name Is legyen a hely ahol mindent megtalálsz ha a self brandingről van szó!

Hiszünk abban, hogy a stílus nem csak öltözködés, hanem a személyiségünk kinyilatkoztatása! Bárki megteremtheti magából azt a valakit, aki mindig is lenni akart! Ha a stílusunk fejlődik, akkor nem csak a külsőnk, hanem személyiségünk is éppúgy tart vele.

A My Name Is egy online életsítlus magazin is egyben, melyben napi szinten igyekszünk beszámolni olyan dolgokról, amit stílusosnak, különlegesnek tartunk. Legyen szó az utolsó divatőrületről vagy valamilyen elektrotechnikai kütyüről, itt megtalálod! Amikről szó lesz: Személyi fejlődés, művészet, divat, film, zene, fotózás, otthon, autók, éttermek, utazás, éjszakai élet, sportok és még tovább.

Hogy kik is vagyunk, mi is a nevünk? Születésünk óta barátok, néha már túlzott érdeklődéssel a körülöttünk lévő különleges dolgok iránt.

Üdv,
M és P

Címkék: blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mynameis.blog.hu/api/trackback/id/tr991645853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása