HTML

My Name Is

Egy blog, mely a stílus, divat, személysiég fejlődésének gyakorlati oldalával foglalkozik. Célunk, hogy a világ legjobb férfi stílus blogjainak üzenetét eljuttassuk hazánkba, sőt, ötleteinkkel a My Name Is legyen a hely ahol mindent megtalálsz ha a self brandingről van szó!

Címkék

apple (2) autó (1) blog (8) divat (1) ház (2) könyv (1) stilus (1) swipelife (3) szórakozás (1) uncrate (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

A tökéletes nyakkendő csomó 2.

Pez 2010.01.04. 23:59

Nehéz megtalálni és még nehezebb elkészíteni. Ha létezik is tökéletes nyakkendő csomó, sok minden befolyásolja: egyéni ízlésünk, stílusunk, alkalom, az inge nyaka, stb. Cikkünk azért a 2-es jelzőt kapta, mert rögtön az elején - részletesebb ismerető nélkül - a döntést mutatjuk be két videó segítségével.

A mai alkalmazott divat és a mindenkori protokoll alapján 2 nyakkendő kötési stílus elsajátítását ajánljuk. Napközbeni és formális eseményekre a teljes windsort, míg az esti órákban avagy informális-, baráti eseményekre a Szent András csomót alkalmazzuk. Utóbbit akár kigombolt felső inggombbal is. Mindkét kötési forma szimmetrikus, elegáns és mégis örökzöld divat. A Szent András minden nyakkendő típushoz, míg a Windsort inkább klasszikus vastagságú nyakkendőkhöz érdemes használni.

Íme két videó:

Szent András


Teljes Windsor


A közeljövőben a cikk "első" részében részletesebben foglalkozunk a nyakkendőkkel és kötésükkel, alkalmakk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mynameis.blog.hu/api/trackback/id/tr791647157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erik C 2010.01.06. 11:28:23

Szia, nagyon tetszik az oldal koncepciója! Bár én sokszor csak sima keresztet kötök:) Én is csinálok egy hasonló oldalt, linkcsere?

Pez 2010.01.07. 01:22:29

thNx es persze alap!:)

ajanlom, h probald ki a windosrt! amugy en eddig xbox, bar metal gear hianyzik:)
süti beállítások módosítása