HTML

My Name Is

Egy blog, mely a stílus, divat, személysiég fejlődésének gyakorlati oldalával foglalkozik. Célunk, hogy a világ legjobb férfi stílus blogjainak üzenetét eljuttassuk hazánkba, sőt, ötleteinkkel a My Name Is legyen a hely ahol mindent megtalálsz ha a self brandingről van szó!

Címkék

apple (2) autó (1) blog (8) divat (1) ház (2) könyv (1) stilus (1) swipelife (3) szórakozás (1) uncrate (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Laidley ház - a Zac de Vito tervezésében

Pez 2010.01.17. 10:02

Akiket érdekel a divatos és különleges interior design, az a Swipelife -on remek gyöngyszemekre és ötletekre akadhat. Ilyen a Laidley ház is:

A San Francisco-ban található ház - Jim Zack és Lise de Vito munkája - teljes látvány nyújt a város szűk utcáira, a hegyekre, és még a Golden Gate hídra is. A különleges design mellett a környezetbarát fenntarthatóságra is odafigyeltek: újrahasznosított anyagok, napenergiát használó panelek. A 3 emeletes házban nagy terek találhatók, így a beszűrődő napfény átjárja az egész lakást.

További képek a bemutató oldalon találhatóak.

Címkék: blog ház swipelife

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mynameis.blog.hu/api/trackback/id/tr461650962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása