HTML

My Name Is

Egy blog, mely a stílus, divat, személysiég fejlődésének gyakorlati oldalával foglalkozik. Célunk, hogy a világ legjobb férfi stílus blogjainak üzenetét eljuttassuk hazánkba, sőt, ötleteinkkel a My Name Is legyen a hely ahol mindent megtalálsz ha a self brandingről van szó!

Címkék

apple (2) autó (1) blog (8) divat (1) ház (2) könyv (1) stilus (1) swipelife (3) szórakozás (1) uncrate (2) Címkefelhő

Utolsó kommentek

Vine Hotel and Spa – Madeira, Portugália

Pez 2010.02.01. 14:14A wellness szállodák körében az egyedi interior design térnyerése figyelhető meg. Ennek ékes példája a portugáliában található The Vine Hotel a maga könnyed, modern-, kényelmet szolgáló eleganciájával. A Madeira szigetének fővárosában, Funchal központjában található hotel avantgárdé stílusa minden részletben megtalálható. Kontrasztos színösszeállítás szobák és szobák között, mégis harmóniát sugalló luxus fémjelzi Nini Andrade Silva tervező munkáját. A lakosztályok mindegyike saját wellness fürdővel van felszerelve, melyet üvegfalak választanak el a hálótól. A kilátást a teljes belmagasságot felölelő panoráma ablakok biztosítják. Amennyiben a szobából kimozdulunk, a hotel exteriorának ékessége, egy végtelenített medence vár a vársora mutató kilátással.

Címkék: blog ház swipelife

2 komment

Gucci 2010 őszi férfi kollekció

Pez 2010.01.30. 12:51

Nagy vágyam eljutni a milánói divathétre, vagy akár csak egy designer kollekció bemutatóra... A beszámoló alapján a Gucci január 18-ai bemutatója is egy "kihagyhatatlan" élmény volt. A Frida Giannini által tervezett kollekció égkövei az öltönyök, melyek különleges anyaghasználatukkal, fazonjaival öregbítik a Gucci nevet. Figyelmet szenteltek olyan kiegészítőknek, mint táskák, napszemüvegek.

Swipelife photo

A kollekció megtekinthető a GQ oldalán.

Címkék: blog divat swipelife

Szólj hozzá!

iPad - valamit csak illene írni róla:)

Pez 2010.01.28. 11:29Megjelent. Érdekes. Talán olvasásra és könnyed netezésre lehet majd alkalmas.. Meg utazások során vagy a kádban videózni? Nem tudom és úgy gondolom, hitelesebb forrásokból lehet tájékozódni, ezért összegyűjtöttem néhányat a teljesség igénye nélkül:
Beszeljukmac.com
Handras.hu
TUAW
Engadget
vagy maga a KeynoteA beszeljukmac által talált észrevételek:
- az Engadget oldala szerint első fogásra nehezebbnek tűnik, bár a Gizmodo szerint kifejezetten könnyű,
- az egész háza, szerkezete masszívnak tűnik,
- a kezelőfelülete az iPhone-éhoz hasonlít, de érezhető hogy vannak benne újdonságok és lesz mit tanulni,
- a kijelző gyönyörű és éles, olyan mint egy nagy iPhone és szinte minden szögből remekül látható,
- az iPad nagyon gyors. Egészen az internetes böngészéstől, a könyvek lapozgatásán keresztül a szoftverk váltásáig. Minden nagyon gyorsan működik rajta. Az képek megtekintése pl. gyorsabbnak tűnik, mint iPhoto alatt egy újabb Core2Duo-s számítógépen.
- nincs multi-tasking, háttérben futó alkalmazások lehetősége,
- a digitális könyvolvasó szoftver remekül sikerült, tényleg "olyan érzés" mintha könyvet olvasnánk,
- nincs benne kamera,
- nincs benne SMS alkalmazás,
- iPhone OS 3.2 fut rajta,
- a billentyűzete nem rossz, de kitűnőnek sem neveznénk (nem olyan fürge, mint amikor bemutatták),
- nincs benne Flash Player / Flash támogatás,
- a fém hátlapja a MacBook Pro sorozat kijelzőjének házához hasonlít a legjobban
- A WiFi antennát az Apple logó mögé rejtették.

Címkék: blog apple

1 komment

Masszív kis lexikon...

Pez 2010.01.27. 12:40Különleges köntösbe öltöztethetjük Macbookunk a TwelveSouth BookBook tokjával. Összefogva úgy néz ki, mint egy szép régi lexikon, közben meg a legmodernebb vasat öleli körül. Akár a könyvespolcon elrejteni vagy a városban sétálva el is hitetheted: egy Corvina könyveit hordod magaddal.
A bevonata börből készült, 3 réteges biztonsági anyag van rajta.

Info: TwelveSouth

Címkék: blog apple stilus

2 komment

Laidley ház - a Zac de Vito tervezésében

Pez 2010.01.17. 10:02

Akiket érdekel a divatos és különleges interior design, az a Swipelife -on remek gyöngyszemekre és ötletekre akadhat. Ilyen a Laidley ház is:

A San Francisco-ban található ház - Jim Zack és Lise de Vito munkája - teljes látvány nyújt a város szűk utcáira, a hegyekre, és még a Golden Gate hídra is. A különleges design mellett a környezetbarát fenntarthatóságra is odafigyeltek: újrahasznosított anyagok, napenergiát használó panelek. A 3 emeletes házban nagy terek találhatók, így a beszűrődő napfény átjárja az egész lakást.

További képek a bemutató oldalon találhatóak.

Címkék: blog ház swipelife

Szólj hozzá!

Egy kis amerika: Cadillac 2011 CTS-V Coupe

Pez 2010.01.06. 09:51

Egy autó amely nem foglalkozik az olajárakkal, mely igazi játékszer és amit a tengerentúlon régóta várták: A Cadillac 2011 CTS-V Coupe brutális 556 lóerős, 6.2 literes, 8 hengeres motorral érkezik. Opcionálisan választható manuális vagy automata váltó, mindkettő 6 fokozatos. Adott a brembo fékrendszer, a Saffron interior, szélesített hátsó tengely, opcionálisan pedig Recaro sportülésünk is lehetne. Mindezek emelik a luxus sportkupék méltó ellenfelévé.

Címkék: blog autó uncrate

Szólj hozzá!

National Geographic összes

Pez 2010.01.06. 09:36

National Geographic összes

Fanatikus gyűjtőknél vagy könyvtárakban fellelhető archívként a NG számai, azonban még sosem volt egyben elérhető a 120 év anyaga - mindez digitálisan egy 160Gb-s pendrive-on! A teljes National Geographic sorozat 1888-2008 közötti számait fedi a klasszikus fotóktól térképektől, a testre szabható kezelőfelületekig. Az USB-n elegendő helyet hagyva a frissítéseknek, szabad felhasználású célokra.

Mindez 199.95 dollárért a miénk lehetNE, azonban hivatalosan az Egyesült Államokon és Kanadán kívül nem szállítják - ott is több hetes határidővel.

Címkék: blog könyv szórakozás uncrate

Szólj hozzá!

A tökéletes nyakkendő csomó 2.

Pez 2010.01.04. 23:59

Nehéz megtalálni és még nehezebb elkészíteni. Ha létezik is tökéletes nyakkendő csomó, sok minden befolyásolja: egyéni ízlésünk, stílusunk, alkalom, az inge nyaka, stb. Cikkünk azért a 2-es jelzőt kapta, mert rögtön az elején - részletesebb ismerető nélkül - a döntést mutatjuk be két videó segítségével.

A mai alkalmazott divat és a mindenkori protokoll alapján 2 nyakkendő kötési stílus elsajátítását ajánljuk. Napközbeni és formális eseményekre a teljes windsort, míg az esti órákban avagy informális-, baráti eseményekre a Szent András csomót alkalmazzuk. Utóbbit akár kigombolt felső inggombbal is. Mindkét kötési forma szimmetrikus, elegáns és mégis örökzöld divat. A Szent András minden nyakkendő típushoz, míg a Windsort inkább klasszikus vastagságú nyakkendőkhöz érdemes használni.

Íme két videó:

2 komment

My Name Is...

Pez 2010.01.04. 18:33Üdvözlünk a My Name Is blogon, mely a stílus, divat, személysiég fejlődésének gyakorlati oldalával foglalkozik. Célunk, hogy a világ legjobb férfi stílus blogjainak üzenetét eljuttassuk hazánkba, sőt, ötleteinkkel a My Name Is legyen a hely ahol mindent megtalálsz ha a self brandingről van szó!

Hiszünk abban, hogy a stílus nem csak öltözködés, hanem a személyiségünk kinyilatkoztatása! Bárki megteremtheti magából azt a valakit, aki mindig is lenni akart! Ha a stílusunk fejlődik, akkor nem csak a külsőnk, hanem személyiségünk is éppúgy tart vele.

A My Name Is egy online életsítlus magazin is egyben, melyben napi szinten igyekszünk beszámolni olyan dolgokról, amit stílusosnak, különlegesnek tartunk. Legyen szó az utolsó divatőrületről vagy valamilyen elektrotechnikai kütyüről, itt megtalálod! Amikről szó lesz: Személyi fejlődés, művészet, divat, film, zene, fotózás, otthon, autók, éttermek, utazás, éjszakai élet, sportok és még tovább.

Hogy kik is vagyunk, mi is a nevünk? Születésünk óta barátok, néha már túlzott érdeklődéssel a körülöttünk lévő különleges dolgok iránt.

Üdv,
M és P

Címkék: blog

Szólj hozzá!